Lämpimästi tervetuloa HIILIT-maailmaan!

HIILIT- merkki on laadukkaita, lähellä tuotettuja ja ajattoman kauniita tuotteita kotiin, lahjaksi, sekä arkeen ja juhlaan. Akvarellikuvitukseni soveltuvat kaiken ikäisille ja valikoimasta löydätkin kortit ja julisteet niin vauvalle, valmistuneelle, ystävälle kuin isovanhemmalle. Paperituotteiden lisäksi valikoimaan kuuluu mm. mukeja, tarjottimia ja leikkuulautoja, sekä laaja valikoima korvakoruja.

Monissa HIILIT-tuotteissa seikkailevat Hiilit-nimiset olennot, joiden nimi on saanut alkunsa siilit-sanasta. Piirsin aiemmin paljon siilejä ja tuolloin pieni tyttäreni ei vielä osannut sanoa s-kirjainta ja sanoi aina, että äiti piirtää hiilejä. Sana jäi elämään mieleeni ja siilien pudottaessaan piikit ja muokattaantuessa nykyiseen muotoonsa, saivat he nimekseet Hiilit.

HIILIT-merkin tuotteiden lisäksi, teen kuvituksia ja suunnittelutöitä, sekä akryylimaalauksia, näihin voit tutustua annahiilinen.fi -sivustolla ja somessa @annahiilinen (IG ja FB). Työhuoneeni sijaitsee Kellokosken Ruukille, jossa pyöritän Ruuk Store osuuskuuntaa/työyhteisöä yhdessä Veera Falckin kanssa. Osa työtiloistani, kuten keramiikkapaja, sijaitsee kotonani Järvenpäässä.

annahiilinen.fi

Kiitos kun tuet kotimaista ja pienyrittäjää!

- Anna