Lämpimästi tervetuloa HIILIT-maailmaan!

HIILIT-kuvituksissa seikkailevat Hiilit -nimiset hahmot. Näitä olentoja on veikattu saukoista ja karhuista aina myyriin, hiiriin ja mäyriin. Kaikkia edellä mainittuja eläimiä ja monia muita olentoja näissä saakin nähdä, sillä hahmot ovat juuri sitä mitä sinä niissä näet.

Piirsin aiemmin paljon siilejä ja tuolloin pieni tyttäreni ei vielä osannut sanoa s-kirjainta ja sanoi aina, että äiti piirtää hiilejä. Sana jäi mieleeni ja siilien pudottaessaan piikit ja muokkautuessaan nykyiseen muotoonsa, saivat nämä sympaattiset olennot nimekseen Hiilit.

Hiilit olennot seikkailevat monissa kuvituksissa, joita näkyy HIILIT-merkin tuotteissa, kuten postikorteissa, 2-osaisissa korteissa, julisteissa ja pakettikorteissa.

HIILIT- verkkokaupassa on lisäksi myynnissä luontoaiheisista kuvituksista valmistettuja tarjottimia, leikkuulautoja ja paperituotteita, sekä käsityönä Järvenpäässä valmistettua keramiikkaa. Verkkokaupasta löydät myös Anna-korut korvakoruvalikoiman.

Verkkokaupasta löydät lähellä ja vastuullisesti valmistettuja tuotteita. Paperituotteet painetaan Suomessa ekologiselle paperille. Puutuotteet valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista Suomessa.

HIILIT-merkin tuotteiden lisäksi, teen kuvituksia ja suunnittelutöitä, sekä akryylimaalauksia, näihin voit tutustua annahiilinen.fi -sivustolla ja somessa @annahiilinen (IG ja FB). Työhuoneeni sijaitsee Kellokosken Ruukille, jossa pyöritän Ruuk Store osuuskuuntaa/työyhteisöä yhdessä Veera Falckin kanssa. Osa työtiloistani, kuten keramiikkapaja, sijaitsee kotonani Järvenpäässä.

annahiilinen.fi

Kiitos kun tuet kotimaista ja pienyrittäjää!

- Anna