Toimitusehdot


Yleistä:

Hiilit.fi on Hiilit Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Hiilit Oy (y-tunnus: 2813990-1, osoite: Vanha Valtatie 190 rak 2, 04500 Kellokoski. Puh. 041 547 2423). 

Hiilit Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen:

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy, jonka maksutapoina ovat seuraavat vaihtoehdot:

Kaikkien pankkien maksupainikkeet

Visa- ja Mastercard-kortit

 MobilePay- mobiilimaksutapa


Linkki maksunvälittäjän (Checkout Finland Oy) maksuehtoihin: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot 

Verkkokaupan minimikertaostos on 1€.


Toimitus ja toimituskulut:

Postituskulut: Pakettitoimitus 6,9 euroa ja kirjeposti 2,9-6,9 euroa. Anna Hiilisen taulutjen postituskulut ovat 29,9€. Taulut voit myös noutaa postikuluitta Kellokolla sijaitsevalta työhuoneelta sovitusti. Taulujen postituksen/noudon voit valita kassalla ennen maksua. Toimituskulut näkyvät automaattisesti ostoskorissasi. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. 

Toimitamme tilaukset pakettina, maksikirjeenä ja kirjepostina riippuen tuotteen koosta.  Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta  http://www.posti.fi/

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika:

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-5 arki vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. 

Joidenkin tuotteiden, kuten mukien ja muun keramiikan, toimitusaika voi toisinaan olla pidempi. Tuotteen kohdalla ilmoitetaan erikseen, mikäli toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi. Aika tuolloin yleensä 3-12 arkipäivää, maksimissaan 31 arkipäivää. 


Vaihto- ja palautusoikeus

Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, otathan ensin yhteyttä info@hiilit.fi tai puh. 041 547 2423

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa palautuskustannukset itse.

Mikäli ostamassasi tuotteessa ilmenee vialliseksi Hiilit Oy maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut.

Jos lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus postiin. Ota myös yhteyttä meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Huom. liitä pakettilähetykseen aina Hiilit Oy:n puhelinnumero, jotta paketin saapumisilmoitus tulee viestitse.

Kirjeitse tulleita paketinnoutoilmoituksia ei käsitellä ja ne palautuvat lähettäjälle.


Palautusosoite:

Hiilit Oy

Vanha Valtatie 190 rak 2

04500 Kellokoski

puh. 041 547 2423 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Hiilit Oy

info@hiilit.fi

puh. 041 547 2423