Toimitusehdot


Yleistä:

Hiilit.fi on Hiilit Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Hiilit Oy 

(y-tunnus: 2813990-1)

Hiilit Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Yhteystiedot:

Hiilit Oy, Ratsukatu 17, 04400 Järvenpää. email: hiilit.design@gmail.com


Maksaminen:

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Lisätietoja: www.paytrail.com


MAKSUTAVAT:

- Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet

- Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express

- Mobiilimaksaminen: MobilePay


Toimitus ja toimituskulut:

Postituskulut: Pakettitoimitus 7,9 euroa ja kirjeposti 3,9-7,9 euroa. Anna Hiilisen taulujen postituskulut ovat 29€. Taulut voit myös noutaa postikuluitta Järvenpäässä sijaitsevalta työhuoneelta sovitusti. HUOM! Jos valitset noudon työhuoneelta, niin lähetä itse viestiä s-postitse tai puhelimitse sopiaksesi toimitusajankohdan. Taulujen postituksen/noudon voit valita kassalla ennen maksua. Toimituskulut näkyvät automaattisesti ostoskorissasi. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. 

Toimitamme tilaukset pakettina, maksikirjeenä ja kirjepostina riippuen tuotteen koosta.  Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta  http://www.posti.fi/

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika:

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-7 arki vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Toimitusaika saattaa olla pidempi heinäkuussa loman vuoksi.

Joidenkin tuotteiden toimitusaika voi toisinaan olla pidempi. Tuotteen kohdalla ilmoitetaan erikseen, mikäli toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi. Aika tuolloin yleensä 3-14 (max 30) arkipäivää.


Vaihto- ja palautusoikeus

Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, otathan ensin yhteyttä hiilit.design@gmail.com tai puh. 041 547 2423

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa palautuskustannukset itse.

Mikäli ostamassasi tuotteessa ilmenee vialliseksi Hiilit Oy maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut.

Jos lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus postiin. Ota myös yhteyttä meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Huom. liitä pakettilähetykseen aina Hiilit Oy:n puhelinnumero, jotta paketin saapumisilmoitus tulee viestitse.

Kirjeitse tulleita paketinnoutoilmoituksia ei käsitellä ja ne palautuvat lähettäjälle.


Palautusosoite:

Hiilit Oy

Ratsukatu 17

04400 Järvenpää

puh. 041 547 2423 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Hiilit Oy

hiilit.design@gmail.com

puh. 041 547 2423